top of page

Frequently Asked Questions

 • Hvor mye koster husene?
  Pris avhenger blant annet på størrelse, type modell og hvilke behov du har. Du kan se husmodeller på www.fleksihus.no/husvelger. Våre hus kan også tilpasses både på design og romløsninger, send oss gjerne litt konkret informasjon om for eksempel ønsket størrelse, antall sengeplasser, budsjett og hvordan huset skal brukes, så kan vi sammen komme frem til den beste løsning for ditt behov. Sende oss også gjerne melding med informasjon om hva du liker på e-post til post@fairdeal.no eller ring oss på Tlf 90195110 dersom du vil vi skal lage et forslag til deg.
 • Har dere huskatalog?
  For å holde kostnadene nede og spare miljøet bruker vi kun web, Facebook og digitale presentasjoner. Vi har flere husmodeller, og kan i prinsippet tilpasse flere av dem i tråd med ditt ønske mellom B: 390cm opp til L: 1450cm og opp til høyde 390cm (med hems) Modellene vi har kan du finne på husvelgeren. Våre hus kan også tilpasses både på design og romløsninger, send oss gjerne litt konkret informasjon om for eksempel ønsket størrelse, antall sengeplasser, budsjett og hvordan huset skal brukes, så kan vi sammen komme frem til den beste løsning for ditt behov. Sende oss også gjerne melding med informasjon om hva du liker på e-post til post@fairdeal.no eller ring oss på Tlf 90195110 dersom du vil vi skal lage et forslag til deg.
 • Hva er fordelene ved å velge Fleksihus?
  Vi har hovedfokus på å levere små hus hvor man bidrar til å realisere et hus som er rimelig, men samtidig har fordeler som er viktige for å oppnå optimal komfort i forhold til det som investeres. Vi for fokuserer også på at det skal være: -Miljøvennlig, lite fotavtrykk, samt fokus på materialvalg -Plassbesparende og smarte løsninger -Økt livskvalitet for de som bor i huset -Smart styring av lys og varme -Flere funksjoner i et rom -Fleksible løsninger -Lave kostnader -Riktig design
 • Hvordan går vi frem og hvordan bygges Fleksihus?
  Vi tar utgangspunkt i kundens behov og planlegger basert på en standardmodell hvilken løsning som passer for ditt prosjekt. Dette gjjøres i samarbeid med din rådgiver. Når dere er enige om budsjett, design, planløsning og materialvalg, sendes dette til ingeniør for tegning og beregninger for produksjon. Når endelig budsjett, design og detaljer er bekreftet fra kundens side, planlegges produksjon av huset og bestilling av komponenter som skal monteres så snart finansiering/garanti fra din bank er bekreftet. Det meste av produksjonen skjer på våre fabrikker i Baltikum og leveres mest mulig ferdig til din tomt slik at byggetiden skal være kortest mulig. Våre montører sikrer god og rask montering på byggeplass. Produksonen planlegges i tråd med ditt behov ifm grunnarbeid, muring etc, kombinert med fabrikkens kapasitet. Når vi avtaler leveranse, vil vi bestille huset til byggeplass og våre montører vil ta i mot og montere huset. Du må også jobbe med lokal entreprenør, murer, rørlegger og elektriker som bidrar med å klargjøre at før vi kommer med huset. Vi vil bidra med med skisser og grunnmurstegninger og kommunisere med entreprenør, elektriker, rørlegger og murer, slik at de vet hva som skal gjøres. Ver overlevering går vi gjennom alle detaljer, overleverer FDV og lager overtakelses-protokoll. Etter 12-14 måneder gjennomføres en 1 års kontroll, basert på kundens behov og ønsker.
 • Hvordan lang tid tar det å få et Fleksihus?
  Leveringstid kommer litt an på sesong og detaljene i ordren. Ved kjøp av ferdig modulhus kan man regne ca 8-10 uker som best case, men normalt opp til ca 15-20 uker i sesong. Innen denne tiden skal vi normalt klare å levere huset du bestiller. Dette må vi avtale nærmere når vi blir enige om detaljene og sjekker når vi reserverer til produksjon på fabrikken. Vi vet ting kan ta tid, men dersom du ønsker å kjøpe et Fleksihus, vil vi gjerne være med i prosessen og hjelpe til med råd og veiledning i hele prosessen. Ta kontakt med oss på post@fairdeal.no dersom du har spørsmål, eller ønsker å diskutere muligheter vi kan ha sammen.
 • Hvem står bak Fleksihus?
  Fair Deal Gruppen består av flere selskaper innen eiendom, bygg og handel. Fair Deal har solid økonomi og er godkjent av Startbank. Fleksihus AS er etablert, og eies av Fair Deal Gruppen sammen med erfaren håndverker med sentral godkjenning. Fair Deal Gruppen leverer byggevarer, tribune og seteløsninger til kulturhus, stadion og haller. Selskapene jobber alltid med å skaffe produkter og komponenter direkte fra fabrikk enten det er fra fabrikker lokalt, i Norge, Baltikum, Polen eller Kina. Målsettingen er å bidra til best mulig kommunikasjon mellom kunden og sikre at kundene får det som er avtalt og mest mulig for pengene som investeres. Prosjektledere i Fair Deal gruppen er svært opptatt av å levere som avtalt og har jobbet med eiendom, bygg og handel siden 1980-tallet.
 • Har dere noen utstillingshus?
  Konseptet er helt nytt i Norge, og har akkurat blitt lansert. Vi har derfor ikke visningshus i Norge enda. Våre fabrikker har levert flere tusen hus i Skandinavia, men vi har ikke for øyeblikket avtale med noen av kjøperne om at de kan brukes som visningshus. Vi har tilgang på alt av bilder og tegninger dersom det er interessant! Vi er også for tiden på utkikk etter kunder som ønsker å bygge et visningshus, mot rabattert pris på huset. Vi planlegger i løpet av 2022 å etablere flere visningshus i Norske markedet. Dersom du ønsker en prat kan du gjerne ringe oss på tlf: +47 90 19 51 10 eller sende en e-post til post@fairdeal.no
 • Kan dere hjelpe med finansiering av huset?
  Finansiering må i utgangspunktet gjøres på normal måte via investorer eller banker. Om du har tomt, får du finansiering på vanlig måte som når du kjøper et vanlig hus. Vi bygger etter TEK 17 standard som kvalifiserer til banklån, forutsatt at du også har egenkapital og er innenfor i forhold til regelverket med maksimalt 5 x inntekten. Det kan også være en god idé å søke om lån i husbanken. Vi er åpne for å diskutere mulige løsninger, men du må uansett ordne del selv. (Eks hus til kr 700.000,- ordner du innskudd på kr 4-500.000,- og så betaler du oss et fast månedsbeløp på resten til det er betalt. Dersom du ønsker å diskutere en god løsning for deg, er du velkommen til å ringe oss på Tlf 90195110 og sende e-post med dine ønsker og behov til post@fairdeal.no
 • Kan vi hjelpe med å finne tomt til minihus?
  Tomter kan vi dessverre ikke hjelpe med, men sjekk på Finn og om du ikke finner noe, anbefaler å legge ut en «ønskes kjøpt» annonse på Finn. Vi hjelper så godt godt vi kan å finne den beste løsningen når du har noe konkret i forhold til behov og et budsjett. Ring oss gjerne for en prat om du ønsker å diskutere løsninger.
 • Hva må være klart før levering?
  Vi bygger huset klart på fabrikk og transporterer det til byggeplass. Når vi kommer til byggeplass må pilarer eller gunnmur være på plass slik at vi kan løfte huset på plass. Man må også ha klar tilførsel til vann/avløp og strøm/fiber etc slik at dette kan koples samtidig av rørlegger & elektriker. Det er best at man får lokale håndverkere til å ordne dette og ting som planering/graving/muring hvor man er avhengig av store maskiner og lokal kunnskap om infrastruktur og kommunen man skal bygge. Sende oss også gjerne melding med informasjon om hva du trenger på e-post til post@fairdeal.no eller ring oss på Tlf 90195110 dersom du vil vi skal lage et forslag til deg.
 • Hvilken u-verdi har vinduene og dørene i Fleksihus?
  Vi jobber etter TEK17, tilpasset hus under 70m2 som regulerer u-verdien på vinduer, dører og krav til huset. Vi er opptatt av å bidra med et så lavt energiforbruk som mulig og vil benytte leverandører som infrir kravene, men jobber hele tiden for å finne enda bedre løsninger. Dette henger normalt sammen med pris og kvalitet, og blir også litt opp til våre kunder i forhold til investeringsvilje for å få noe som er enda bedre enn kravene i standarden.
 • Hva følger med når vi kjøper et Fleksihus?
  Du får et nøkkelferdige Fleksihus inkludert multifunksjonelle smartsenger på soverom. Dette sikrer deg muligheten for soverom/kontor/bibliotek og treningsrom i et rom og soverom/stue/spillrom i et annet. Kjøkkenet er innredet med kjøkkeninnredning elektrisk komfyr med to plater og vifte. På badet monteres en enkel baderomsinnredning, dusj, toalett og varmtvannsbereder for vegg Vi kan tilbyr 3 ulike toalettløsninger: komposteringstoalett, forbrenningstoalett eller vannklosett for tilkobling til kloakk. Elektrisk anlegg 230V, utvendig tilkobling for 230V med smart styring for varme og lys. Gulvvarme med termostat Isolasjon: Glava, skum (polyuretanskum) eller lignende Oppvarming: Varmekabler og panelovner eller klimaanlegg 5 års garanti. Salgsservice / serviceavtale Vi leverer raskt og etter avtale Følgende er Inkludert i leveransen: Innvendig: Gulv: Laminat eller belegg Vegg: Gips(malt) eller malte plater (panel eller slett) Tak: Gips Dører/skyvedører Innredning: -Smartseng med multifunksjon på alle soverom inkl madrasser -VV veggbereder -Baderomsinnredning med servant og enkelt speil/skap -Varmekabler på bad -Varmeovn stue og soverom -Kjøkkeninnredning med integrert komfyr og vifte El opplegg: Inntak/sikringsskap, 2 stikk soverom, 2 stikk gang og bad, 4 stikk på kjøkken, 4 stikk stue -Smart styring av varme og lys -Taklampe med bryter på soverom, stue/kjøkken, gang og bad Utvendig: -Grunnet og beiset kledning -Dører og vinduer -Beslag & vassheller vinduer, dør(er), overgang tak/vegg og overgang vegg/mur -Enkel trapp/repos ved dør(er) (B: <120cm) -Utekran El opplegg: -2 Vegglamper ved dør(er) eller spotlights i gesims -1 stikk
 • Hva følger ikke med når vi kjøper et Fleksihus?
  Følgende er ikke inkludert: -Vann og avløp tilførsel -Elektrisk tilførsel -Grunnmur/pilarer -Planering etc Følgende er ikke inkludert som standard, men kan leveres som opsjon mot tillegg etter avtale: Innvendig: -Fliser på bad -Parkett på gulv -Blomsterbrett/hyller -Kjøleskap -Stekeovn -Vaskemaskin -Oppvaskmaskin -Garderobeskap -Full møblering inkl møbler, kopper/service osv etter avtale Utvendig: -Solcellepanel med opplegg til hus -Takrenner -Terrasse -Terrasserekke -Overbygg over terrasse -Terrasse med rekkverk -Overbygg/pergola til terrasse -Trapp til tak (ved flatt tak) -Dekke til takterrasse -Rekkverk takterrasse
 • Er det noen krav eller begrensninger på størrelse for våre hus?
  Vi bygger basert på moduler og kan egentlig bygge så stort du selv ønsker. Vi vil enten bygge som "lego" ved å sette sammen moduler som er gjort helt ferdige på fabrikker i Baltikum (Max bredde ca 400cm x 1450cm) eller "Prefab) hvor vi lager alt av komponenter ferdig på våre fabrikker i Baltikum og deretter monterer dette sammen på byggeplass. En rask, trygg, rimelig og god løsning! Vi tenker i tillegg på å utnytte arealet enda smartere ved å integrere smartsenger (se www.smartfurniture.no eller www.moblene.no) for å få multifunksjoner i alle aktuelle rom. Hvis du sender oss litt informasjon om f.eks hvilken stil du liker, ønsket størrelse, antall soverom og budsjett kan vi sammen komme fram til en god løsning. Ta gjerne kontakt på tlf på 90195110 dersom du har spørsmål eller bare ønsker å få råd eller diskutere mulige løsninger!
 • Hvorfor skal vi velge Fleksihus og Fair Deal som leverandør av vårt mini-hus?
  Fair Deal AS ble etablert i 2003 og har solid økonomi. Fair Deal AS utvikler og markedsfører produkter for byggebransjen. Selskapet er godkjent i Start Bank, byggebransjens egen godkjenningsordning. Vi anbefaler at endelig design av løsning, gjøres i samarbeid med oss, for best mulig løsning, kvalitet og pris. Vi hjelper deg å finne en god løsning basert på ditt budsjett og hva du liker mhp design og stil. Vi er en solid og trygg leverandør for deg. Når du skal bygge eller kjøpe hus, er det svært viktig å sjekke at den du velger er en solid og seriøs partner & leverandør.
 • Kan vi tilpasse minihuset i henhold til våre ønsker og behov?
  Det kan vi, og vi tilpasser gjerne huset i tråd med dine ønsker Vi hjelper så godt godt vi kan for å finne den beste løsningen i forhold til behov og ditt budsjett. Send oss informasjon om hva du liker, behov og budsjett, så tegner vi forslag og finner sammen frem til den beste løsningen for deg! Send e-post til post@fairdeal.no eller ring oss på tlf 90195110 for en prat om du ønsker å diskutere muligheter.
 • Jeg har tomt, men lurer på om dere kan levere i hele Norge?"
  Vi kan levere i hele Norge og hjelper deg gjerne med å planlegge og levere ditt drømmehus. Vi må ta forbehold om hvilke størrelser som kan leveres av modulhus, basert på hvilke begrensninger man har på veier, bruer og tuneller veien til der huset skal leveres. Dersom du sender oss litt informasjon om hva slags type hus du liker og ditt behov ifm størrelse, antall soverom & sengeplasser, samt budsjett, lager vi gjerne forslag på en god og fleksibel løsning tilpasset dette! Send gjerne info eller send e-post til post@fairdeal.no eller ring tlf 90195110.
 • Hvilke opsjoner er tilgjengelige for mitt Fleksihus?
  Følgende er ikke inkludert som standard, men kan leveres som opsjon mot tillegg etter avtale: Innvendig: -Fliser på bad -Parkett på gulv -Blomsterbrett/hyller -Kjøleskap -Stekeovn -Vaskemaskin -Oppvaskmaskin -Garderobeskap -Full møblering inkl møbler, kopper/service osv etter avtale Utvendig: -Solcellepanel med opplegg til hus -Takrenner -Terrasse -Terrasserekke -Overbygg over terrasse -Terrasse med rekkverk -Overbygg/pergola til terrasse I tillegg får vi til det meste, så hvis du har noen spesielle ønsker kan du ta kontakt, så hjelper vi deg finne den beste løsningen. -Trapp til tak (ved flatt tak) -Dekke til takterrasse -Rekkverk takterrasse
bottom of page